vill inte stanna, vill inte gå

Har inte kunnat bloggat någonting för mitt 3G är helt koko, men nu har jag fått till det lite halvt.

Nu är det bara tre dagar kvar här i Helsingborg, vill verkligen inte åka hem..


du är den som får mig hoppas du är den som får mig le

här komemr lite bilder från gårdagenjag försökte att förneka dig, men ingenting har någonsin känts så fel..


du kom när jag mådde dåligt sen blev alla såren läkta

Imorgo bokar jag biljetten som avgår mot Helsingborg på lördag. Halloween är ven här snart och därför ska jag och Julia på haloween fest på lördag. Har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska klä ut mgi till, men funderar på docka. En hemsk docka. Dock inte direkt som på bilderna nedanför, fattas ögonfransar, hakan, kinder, och munnen ska inte va så där men blodet och såren tror jag. Dock är det där bara gjort med blod och ögonskugga, ska göra riktiga sår på lörag.

för vi kan ta oss här ifrån, vart som helst, om du vill

ÖGONBRYN

 Vad ska man tänka på och villken formska man hålla sig till?

Brynen är jätteviktigt för ansiktet, det är de som ramar in ögonen. Det är inte lätt att plocka fram pincetten och försöka få till en bra form, därför finns det några guidelinjer man kan följa:

 


Använd div av en tunn pensel, lägg dem som bilden visar.

A. Början på brynet: Den här delen är mycket individuell. Många säger att man ska hålla en penna mot näsvingen och rakt upp och där ska brynets början vara. Det fungerar för en del, inte många. Och jag föredrar inte den riktlinjen. Istället utgår jag från ögat och drar en linje från ögats inre vrå och rakt upp. De fungerar på de allra flesta.

B. Högsta punkten på brynet: Brynet ska alltid ha en högsta punkt. (Om man inte vill ha en rundare form) Men med en högre punkt ser det mer naturligt ut och ger ett upplyftande intryck. Denna punkten ska, om du kollar rakt in i spegeln gå från näsvingen och precis bredvid iris.

c. Brynets slut: Var försiktig med brynets slut, de får inte bli för kort.. och inte heller för långt. Jag tycker nästan att längden på brynet är det viktigaste. Att brynen slutar där de är som finaste för ögat och inte börjar för långt in mot varken näsan eller åt andra hållet. Brynets slut mäter du ut genom att dra en linje från näsvingen, ögats ytterkant och rakt upp.

 

we're not lovers but more than friends


I'll keep dancing till the morning with somebody new


tonight I'm getting over you


make a change

Tänk om jag vore din dagbok,
då skulle jag skulle veta dina innersta tankar.


tänk om livet en gång bara kunde bli som man vela

Den här dagen har varit ganska ja kalla det va du vill!
Det börja med att jag skulle med ett tåg som gick 10.41 från station som sedan anlände till min käre vän, och därifrån skulle vi åka iväg på lite tokigheter.
Tyvärr blev mitt tåg en två timmar sent, och när jag satt på tåget så ringer jag till min fina och det visar sig att hon är halvvägs på väg till mig för att hämta mig. Haha det var ju bara vända och åka tillbaka för henne.
När vi båda anländer till Sala så drar vi oss vidare mot Västerås. När vi kommer fram är klockan redan ett så vi bestämmer oss för att äta på IKEA.
Massa babbel och så mycket sjuka saker som har hänt! Ja nå mycket mer gör vi inte i Västerås för de hann vi inte med.. Haha

Vi åker tillbaka till Sala för att möta Joakim för att sätta oss ner och ta en fika, medans vi väntade på min käre mor.
Han gick lite senare och jag och min fina satt kvar. Klocka bara ticka och jag undrar vart tusan mamma tagit vägen. Hon skulle ringa efter sitt möte.
Vi åkte upp till mammas jobb och jag ringer och ringer men inget svar.. Någon minut efter ringer hon upp och säger "jag har glömt dig.. Jag står utanför mio.."
Min käre mor glömde mig i Sala. Känns bra!!
Fick iaf skjuts hem utan en go vän! Tack igen!


wanted to belong here but something felt so wrong here


Grew up in a small town And when the rain would fall down I'd just stare out my window