för vi kan ta oss här ifrån, vart som helst, om du vill

ÖGONBRYN

 Vad ska man tänka på och villken formska man hålla sig till?

Brynen är jätteviktigt för ansiktet, det är de som ramar in ögonen. Det är inte lätt att plocka fram pincetten och försöka få till en bra form, därför finns det några guidelinjer man kan följa:

 


Använd div av en tunn pensel, lägg dem som bilden visar.

A. Början på brynet: Den här delen är mycket individuell. Många säger att man ska hålla en penna mot näsvingen och rakt upp och där ska brynets början vara. Det fungerar för en del, inte många. Och jag föredrar inte den riktlinjen. Istället utgår jag från ögat och drar en linje från ögats inre vrå och rakt upp. De fungerar på de allra flesta.

B. Högsta punkten på brynet: Brynet ska alltid ha en högsta punkt. (Om man inte vill ha en rundare form) Men med en högre punkt ser det mer naturligt ut och ger ett upplyftande intryck. Denna punkten ska, om du kollar rakt in i spegeln gå från näsvingen och precis bredvid iris.

c. Brynets slut: Var försiktig med brynets slut, de får inte bli för kort.. och inte heller för långt. Jag tycker nästan att längden på brynet är det viktigaste. Att brynen slutar där de är som finaste för ögat och inte börjar för långt in mot varken näsan eller åt andra hållet. Brynets slut mäter du ut genom att dra en linje från näsvingen, ögats ytterkant och rakt upp.

 

comments






 Name:
spara uppgifter!
 URL:                                                                                                                Email:

 Comment: