Oh what a shame that you came here with someone


don't try to make me stay or ask me if i'm okay


Maybe I just gotta wait, or maybe this is just a big mistake

Vill bara tacka alla underbara mäniskor för alla möjliga tokiga gratulationer och alla inblandade som gjorde min 18års dag så himla bra! Jag har haft så himla roligt och nu längtar jag bara till nästa helg då jag åker ner till Jullan och firar min födelsedag ännu en gång! hihi 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Puss på er. 

Kasta bort problemen jag vill va glad för att jag lever

  p.s jag har aldrig rök och kommer inte att göra!

2012-11-25 ♡ 20:54:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Glömmer allt ba för idag, dricka ur och bara va

 
   jag var bara tvungen! haha förlåååt :*
 

2012-11-24 ♡ 23:28:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

I’m afraid you’ll run away, if I tell you 2012-11-23 ♡ 21:47:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

The day I first met you, You told me you'd never fall in love


2012-11-23 ♡ 20:51:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Tried to smile it away

Fick massa uppiggande sötsaker utav bästa vän en dyster dag som denna.. Älskar dig! 

2012-11-19 ♡ 11:36:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Baby I'm not like the rest

 

Cuz you've been hurt before
I can see it in your eyes
You try to smile it away
Some things, you can't disguise
Don't wanna break your heart
Baby, I can ease the ache, the ache


2012-11-15 ♡ 21:54:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all

Nu har jag storstädat köket här hemma och som belöning gjode jag lite nam nam till mig själv! Justja, fick äntligen min läkartid hos doktorn, så ska dt imorgon och kolla ryggen.. Nu ska jag gå och byta om och sedan åka till träningen, puss så länge! 

2012-11-15 ♡ 16:16:19                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

dress it up with the trappings of love

Setat och funderat och funderat över nyårsklänning och tänkt tillbaka på vad jag har haft de senaste åren, men kommer inte ihåg nå speciellt... Antagligen för att jag inte har haft nå speciellt på mig. Tänkte därför ha något med lite färg den här gången så klickade nyss hem den här godingen:)

2012-11-14 ♡ 19:12:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Du kommer stanna hos mig i hjärtat föralltid

Följde med pappa till farfar och gratta honom på hans dag och sa även hej till farmr. Sen åkte vi vidare tillstallet och hälsade på solis. Herregud, hon blir bara större och större för varje dag!  

2012-11-11 ♡ 19:04:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Nobody's perfect, but you are, to me

Tänkte bara beätta nu när det är din dag, jag vet jag säger det alldeles för ofta! Men därför jag vill berätta för alla andra att det finns någon på hela jorden som är lika bra som du är! Jag älskar dig pappa och grattis på farsdag!  


2012-11-11 ♡ 18:58:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Har man någonsin älskat någon eller något kommer man alltid älska det

  

2012-11-10 ♡ 20:46:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

every moment is a memory

Haft lite mysdag med lillasyster idag. Bakat chokladbollar, gjort "nallar" och spelat bowling!
Lägger upp lite bilder så fort jag får till datorn.
Och imorgon är det tävling, weeiii!

 


2012-11-10 ♡ 00:45:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

I wonder where you are, and if you think of me sometimes, 'cause you're always on my mind

 


2012-11-09 ♡ 19:55:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

So close but so far away


2012-11-09 ♡ 18:46:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Only ask for the truth when you are ready to hear it

försov mig i morse så pappsen fick komma och hämta mig och köra mig till en jätteovärd lektion! Gjorde ingenting i princip... Men nu har jag iaf lång helg!! Senare under dagen kommer lillasyster och imorgon blir det heldag med lillis


2012-11-08 ♡ 12:03:00                                                                                                                                                                                                                                        link. comment.

Lyckan bär ditt namn


I'd say I miss you but think I'd choke on the words


Jag tackar dig för alla våra minnen, hoppas du är stolt när du ser mig från himlen

Jag vet att jag lova att alltid köra på men ibland så känns det bara som att det inte kommer att gå, försöker vara stark när jag går igenom motvind.

it's to could outside for angels to fly

myser med min fina syster 

i finally find that strength so i can leav that all behind


don't start what you can't finshed